Tåg i femtioelva timmar

Igår när vi skulle till Bakken åkte vi tåg från Simrislund till Malmö sen bytte vi tåg till Köpenhamn och sen Klampenborg, det tog ungefär fem timmar, sen fick vi gå och lukta på hästskit på vägen till Bakken från tåget!
Sen fick vi vänta typ en kvart på att få åka Ulven (vi stog först i kön (de hade inte öppnat Ulven än)...
Det var första gången jag var där! Så det blev lite läskigt. Måste sluta nu! Ses

Bakken igår Mälarhusen idag

Hej alla blogg älskare!
Igår var jag och min syrra, Julia, Viktor, Ponte, Moa och Ludde.
Det var kul, vi åkte Flumridern, Ulven, Träbanan, Stora uppskjutet, Snurren, Spöktåget, Lustiga huset, Safari, Keppet, Lilla uppskjutet, Kaffekopparna och en bebiskarusell (den var tråkig)... Så idag ska vi till Mälarhusen!
Jag ska dit med Isabelle...
Ses

Bra tidning


Den här tidningen prenumererar jag på, den är jätte bra!

Mode

Klänning från Lindex


Kunde inte sova

Kunde inte sova pgr av syrran!


Åt marsmallows i smyg

Söndagen den 11 juli åt jag marsmallows i smyg, sen satt jag och bloggade alledes för länge... Om man räknar med den här tiden... Nu måste jag stänga för annars får jag rikligt med skäll! Tack och hej leverpastej!

The Quireboys


The Quireboys på Sweden Rock Festival

Grilla ikväll

Hej allesammans! Ikväll ska vi grilla, det är ju kul och så. Vi kanske får lite marsmallows, det är mycket godare än att grilla kyckling;
Så ses vi senare!

Mode

 
Skor från Intersport Converse & Gustav Ohlssons Savita (Conversen är ekta)...

Mode

Blus med fint broderi från Kappahl

Glaaaaaaaaaaass

Hallå alla bloggläsare!
Nyss åt jag glass och lyssnade på Eh Eh (Nothing Else I Can Say) på Spotify utanför fönstret... Jag satt på vårt trädäck och snacka med mamma och pappa. Innan det hjälpte jag de att flytta (nästan) alla saker ur köket (alltså inte typ kylskåpen och spisen eller något sånt) utan kryddor och sånt.

Ses


Har semester

Hej allesammans!
Nu har jag semester, visst é det härligt! Att grilla på kvällarna är toppen! Men alla getingar, bin och humlor, de vill vi inte "fightas" med;
See you later aligator...


Lockar håret

Sitter och lockar håret... Störigt att man blir... Gääääääääääsp... Sömnig...Hej alla superbloggare! Idag lockar jag håret, det blir inte direkt som jag hade tänkt mig... Igår såg vi prinsessan och grodan, den är väl rätt ok. Vi firade att pappa hade tagit semester! Det var kul, vi åt ox-stek eller något sånt! Gott var det!      Hejdå alla trekantsögon!

Det blev en "värsta smilen" istället

Värsta smilen...                         ... kan man seja!!!
Värsta (smilen):))))))))))))))))))

RSS 2.0